Lokal tilstedeværelse og kompetence

Vælg en bogholder som kender dit marked og er optaget af at levere høj kvalitet!

Hvis du vælger en lokal bogholder fra ECIT får du en sparringspartner med kompetence og engagement i dit lokalmarked. En lokal partner kender markedet og kan være en god medspiller og sparringspartner for din virksomhed. Partnerselskaber i ECIT er drevet af fageksperter og entreprenører, som er engageret i at skabe og opretholde lokale arbejdspladser, dette ved at levere kvalitet til kunderne.

Sammen med andre partnere i ECIT netværket, vil din bogholder kunne levere total forretningsstøtte til dit firma. Vores IT-selskaber håndterer både infrastruktur, drift, sikkerhed, support og leverer moderne erhvervssystemer som kan effektivisere din hverdag på arbejdet.
Få besøg af bogholderen på din arbejdsplads, eller book et møde på dit lokale regnskabskontor.

Ta kontakt til os så hjælper vi dig med at finde en lokal bogholder eller kig her på kortet hvilket kontor der ligger nærmest din virksomhed.

Specialister med dybdekendskab

Vores ansatte består af dedikerede fagpersoner med mange års erfaring inden for regnskab, IT og erhvervssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og hjælpe dig med at vælge rigtig løsning til din virksomhed!