Vi tager ansvar for helheden

Vores eget topmoderne datacenter gør, at vi kan tilbyde hosting- og outsourcing-løsninger af den høje kvalitet, som dine systemer fortjener - uden at være afhængige af forstyrrende mellemled, når vi leverer vores IT-services til dig.

Opbevaring af data er mere end bare et “hot topic”. Stigende krav til IT gør, at det hurtigt kan koste for mange ressourcer, tid og penge, at vedligeholde og opdatere de interne IT-systemer - og markedets krav om skalerbare og fleksible løsninger af høj kvalitet gør, at opgaven for mange virksomheder bliver for stor at bære alene. Sikker outsourcing af virksomhedens infrastruktur til et eksternt datacenter er ofte den rigtige løsning - og dit valg af aktør kan afgøre din virksomheds forretning.

Da vi byggede vores Datacenter tog vi afsæt i tre vigtige punkter for vores kunder:

  • Maksimal oppetid
  • Minimalt tidsforbrug
  • Sikkerhed og kvalitet

Alle servere samt transformerstation og generatorer, er fysisk placeret i vores Datacenter i Aarhus, ligesom alle linjer, såsom internetforbindelser - og andre kunde-dedikerede forbindelser ud af huset - er kontrolleret af os, så vi kan dedikere dem til din forretning. Det betyder, at vi ikke er afhængige af forstyrrende mellemled, når vi leverer vores IT-services til dig - og det sparer dig for værdifuld tid, ligesom det betyder, at vores ansatte har en langt bredere vifte af professionelle kompetencer inden for kvalitetssikring og sikkerhed, end hvis tredjemænd var en del af løsningen. Det betyder også, at vi har den fulde kontrol over alle delene af serviceleverancen, og derfor altid kan sikre maksimal oppetid og en fleksibel leverance, der matcher dine skiftende behov - hvad enten de er store eller små.

Uden strøm, ingen virksomhed

Af og til kan den almindelige strømforsyning glippe - der kan opstå nedbrud eller længere tids huller i forsyningen, som kan have fatale konsekvenser for den service, som dit Datacenter leverer til dig. I sidste ende kan det resultere i tabt fortjening, mistet data og utilfredse kunder for din virksomhed. Derfor er det vigtigt for os, at sikre pålidelig strømforsyning i vores Datacenter uanset situationen.

Vi anvender som udgangspunkt den samme strømforsyning, som de virksomheder omkring os - men hvis den generelle strømforsyning svigter, har vi installeret vores eget redundante forsynings-netværk, som kan tage over med det samme. Vores redundante strømforsyning består af 3 parallelle UPS systemer, som har mere end rigelig kapacitet til at sikre driften indtil den generelle strømforsyning er åben igen, eller vores generatorer har taget over. UPS systemet er et cluster. Det betyder, at hvis en eller to UPS-anlæg fejler, så tager de funktionsdygtige over. Det samme gælder for vores generatorer, som kun skal bruge 6 sekunder indtil aktiviteten skifter til den sekundære generator og driften føles normal igen. Generatorerne er i øvrigt fra forskellige producenter, så vi også undgår eventuelle fabrikationsfejl. For dig betyder det, at du er sikret maksimal oppetid og en stabil strøm-leverance uafhængigt af tilstanden i Datacenteret.

Bæredygtighed - en god forretning

Fra strøm og nedkøling til servere og møbler. Vores Datacenter er indrettet efter de nyeste bæredygtige principper.

Fremtidens virksomhed er grøn – hvad enten det drejer som om en IT-virksomhed, et supermarked eller en produktionshal. I ECIT er vi sikre på, at bæredygtighed er lig med god forretning; ikke bare internt, hvor vi oplever gladere medarbejdere, men også fordi det styrker vores IT-leverance til vores kunder. 

Vores Datacenter er udstyret med de nyeste teknologier inden for grøn energi. Det betyder, at vores serverrum er udstyret med en såkaldt N+1 køle-løsning, som - ud over at være redundant – er det også bæredygtigt, da systemet benytter frikøling. Ved frikøling anvendes den svale luft udenfor til at køle serverrummet. Det sparer både de penge, som man ville bruge ved normal nedkøling, men det resulterer også i, at vi kan generere energimæssigt overskud, da N+1 køle-løsningen faktisk producerer 30 kWh hver eneste gang vi bruger 1 kWh. Desuden er vores Datacenter udstyret med den nyeste udgave af HP blade-servere, som er placeret under kategorien “grøn teknologi”, da strømforbruget er væsentlig lavere end ved traditionelle servere. Men vi har ikke bare tænkt de bæredygtige principper ind i Datacenterets hårde, tekniske kerne. Vi anvender også vindenergi til at forsyne vores kontorer med strøm og har genbrugelige møbler i vores kontormiljø.

Og der er en ekstra bonus ved vores grønne profil. Når vi starter et dedikeret arbejde med bæredygtighed, opnår vi nemlig en unik viden, som vi kan bruge, når vi rådgiver vores kunder i deres IT-beslutninger.

Redundante netværk

Alt, og alle, er afhængige af, at være koblet til internettet og virksomhedens systemer - og et af de værste mareridt er, at netværket går ned. Det stopper nemlig både drift og kommunikation. Vores redundante netværk sikrer maksimal oppetid.

Vores vigtigste opgave er, at skabe tryghed for vores kunder og stå inde for sikker IT-drift. Derfor er alle led i vores netværksinfrastruktur redundante. Det betyder, at vi altid har mindst to uafhængige - men ens - komponenter tilkoblet vores netværk, så hvis det ene går ned, tager det andet over med det samme. På den måde kan vi sørge for, at vores kunder til hver en tid oplever en stabil oppetid, og undgå at du bemærker udfald, hvis der opstår nedbrud.

Infrastrukturen i vores Datacenter er funderet på et redundant HP-baseret fiber-netværk, ligesom vi har redundant fiber direkte til TDC’s backbone med automatisk failover via BGP. Vi anvender også virtuelle netværkskomponenter på både load balancering, LAN-opdeling og firewalls - så hvis der sker en overbelastning ét sted i vores setup, så vil det aldrig kunne påvirke hele netværket.

Cyberangreb - du bliver også ramt!

Ingen industri er undtaget og ingen firewall standser den kreative hacker, der kan komme ind på dit netværk overalt - når som helst - og få adgang til følsomme data, hvis ikke din IT-sikkerhed er i top.

Vidste du, at mere end 50% af alle cyberangreb er rettet mod små og mellemstore virksomheder? Internettet er overalt. Du kan række ud efter det i lommen, når du har et ledigt øjeblik - og dit skrivebord på arbejdet er fyldt med det. Med andre ord: Internettet gør vores liv smartere og mere effektivt - men der er en bagside. I takt med en stadigt stigende mængde af devices kan oprette forbindelse til internettet, bliver cyberkriminalitet en trussel, som alle virksomheder skal forholde sig til.

Vores dedikerede team af IT-sikkerhedsspecialister skaber et sikkert IT-miljø for SMV’ere og har tilsammen mere end 50 års erfaring med professionel IT-sikkerhed. Vores kerneydelser tæller risikovurdering, sårbarhedsscanning og komplette cybertests, ligesom vi også varetager GDPR og agerer databehandler for vores kunder. I teamet finder du eksperter inden for SIEM & Log Management, Incident Response, Disaster Recovery Planning, Compliance-testing, Audit GDPR, IPS/ IDS, Endpoint Security og PCI Compliance, ligesom vi også besidder certifikater såsom IBM Certified Ethical Hacker og EC-Council Certified Ethical Hacker (CEHv7). Kort sagt - vi sørger for, at dine medarbejdere ikke blot holdes opdateret på fremtidens IT-sikkerhed, men også er sikret tryghed i deres daglige arbejde og kontinuerlig beskyttelse mod fremtidens hacker. Vores strategi hedder “sikkerhed i dybden” - det vil sige, at vi har 7 niveauer for sikkerhed, når vi skal sikre dine systemer og data. Vores strategi eksekveres efter to simple regler: at skabe kontrol over angreb, så vi undgår at stå i en situation, hvor vi skal slukke de ildebrande, som hackerne forårsager, og at tænke fremad og følge med i karakteren af de næste angreb, der potentielt kan ramme vores kunder.

Intet er for småt - ingenting er for stort

Vores skalerbare og dynamiske servere understøtter din IT-drift - hvad enten du vælger fysisk server-leje eller en virtuel cloud service og uanset dit behov.

Ligesom dit behov for generelle IT ydelser forandres i takt med, at din virksomhed ændrer sig, så ændrer dit behov for serverkapacitet sig også. Servere bruges typisk til almindelig fillagring, at sørge for adgang til flere computere på et netværk og for at kontrollere adgangen til computere på et netværk via adgangskoder mv. Derfor er det vigtigt, at du træffer de rigtige beslutninger om dine servere, som både skal være dynamiske, pålidelige, kraftfulde - og beskytte dine oplysninger i et lukket miljø.

Hos ECIT kan du få din dedikerede server med SSD harddiske i vores lukkede miljø, som har direkte adgang til internettet via vores redundante TDC og Globel Connect fiber-løsninger. Alle vores fysiske servere er i Danmark, så du kan være sikker på, at dine oplysninger opbevares compliant og sikkert, ligesom løsningen giver en høj ydelse og sikkerhed og gør, at vi kan udvide og nedskalere efter din virksomheds ændrede behov. Ved fysisk server-leje har vi to modeller - SaaS (software as service) og Iaas (Infrastrukture as service). Vores datacenter kan desuden være host for op til 600 virtuelle servere in-house, så hvis dine behov ikke rækker til en dedikeret fysisk server, kan vi tilbyde en cloud-løsning med samme garanti for sikkerhed og kvalitet.

Backup - eller step back

Mange glemmer at tage backup eller vælger det fra - men mistede oplysninger og filer kan føre til kriser og tidskrævende tilbagefald i din forretning. En sikker backup giver dig bedre mavefornemmelse og uafbrudt fremgang.

Ingen computer er perfekt. De fleste af os har været i situationer, hvor vigtige data er forsvundet - enten fordi systemerne går ned, harddisken går i stykker eller fordi vi har slettet værdifulde filer og oplysninger ved en simpel fejl. Det bedste forsvar er en backup-løsning.

Vi udfører sikker backup af din virksomheds hosting-miljø direkte til vores backup-systemer, som er fysisk adskilt fra vores hostingcenter. Af samme årsag anvender vi ikke bånd-baserede løsninger men benytter i stedet backup til disk - det giver nemlig væsentligt hurtigere genetablering af data, hvis der skulle opstå nedbrud. Vi har placeret vores backup-systemer i et betonrum med jernarmering og en 40 cm tyk ståldør - et rum, som faktisk tidligere har tilhørt en bank -  så det møder alle krav til sikkerhed og tyveri, men også indeholder de fornødne køle- og temperaturalarmer. Med en remote backup løsning fra os fremtidssikrer du din virksomhed og skal ikke bekymre dig om tab af data.

Sikker storage med nem adgang

Effektiv, overskuelig og sikker storage er afgørende for din virksomhed - det beskytter og henter dine data, når du har brug for det og sørger for, at tilstanden af dine data forbliver de samme uanset hvad.

Data er en af ​​de vigtigste aktiver i enhver virksomhed. Og med den enorme dataudvikling, som er drevet af forretningsapplikationer, digitale medier, analyser, databasesystemer - og meget mere - så stiger volumen af dine data hurtigt i en sådan grad, at du behøver ekstern storage. Det vigtigste er hvor - og hvordan - dine data opbevares, men også med den hastighed, du kan tilgå dine data, når du behøver dem.

I ECIT anvender vi et Fibre Channel SAN-netværk til diskplads. På den måde kan vi opnå  den højeste ydelse på læsning og skrivning, hvilket vil sige, at vi kan sørge for, at vores kunder kan tilgå deres data så hurtigt og overskueligt som muligt. Desuden benytter vi intern redundans på alle niveauer i vores storage system, så hvis én komponent oplever udfald, så vil en anden stå klar til at overtage med det samme, uden det påvirker vores leverance til dig. Det betyder, at du ikke skal gå på kompromis med sikkerhed og tilgængelighed, selvom du vælger at opbevare dine data hos en ekstern partner

 

Specialister med dybdekundskab

For at kunne bidrage med den mest optimale fagkompetence, har vi samlet vores ansatte i deres egne afdelinger. De er dedikerede fagpersoner med mange års erfaring indenfor regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og bistå i processen ved valg af leverandør.

Jeg vil vide mere om Hostingydelser