Vi kan være din IT-afdeling

Ecit har i dag en række kunder som benytter vores konsulenter på timebasis til små og store opgaver.

Vores konsulenter har en bred teknisk viden og dybe kompetencer indenfor mange områder, de har også anderkendte certificeringer som dokumenterer deres kompetencer.
Vi kan med vores højt kvalificerede systemkonsulenter tilbyde en række services både for kunder uden deres egen IT-ansvarlige person og som støtte til en etableret IT-afdeling. Vi kan foretage enkeltstående opgaver på ordinær timebasis, eller udleje konsulenter til større projekter.
Gennem vores brede kundeportefølje har vi god erfaring med en række løsninger som benyttes af små og mellemstore virksomheder. Vi arbejder med alle aspekter inden for IT-drift – alt fra planlægning og implementering af større løsninger til installation og vedligehold af enkeltstående programmer.

Specialister med dybdekundskab

For at kunne bidrage med den mest optimale fagkompetence, har vi samlet vores ansatte i deres egne afdelinger. De er dedikerede fagpersoner med mange års erfaring indenfor regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og bistå i processen ved valg af leverandør.

Jeg vil vide mere om IT Konsulenter fra Ecit