For lille til et behov for en sikkerhedsanalyse ?

98% af danske virksomheder har færre end 50 ansatte, men de resterende 2% bør ikke være de eneste der tænker på sikkerheden.

Med en sikkerhedsanalyse fra Ecit får du et helsecheck af sikkerheden i virksomhedens IT-systemer. Vi har ydelser som passer både store og små virksomheder. Du får et fuldt overblik over sårbarheder, forslag til udbedring og rådgivning rundt IT-sikkerheden, til en fast forudsigelig pris per måned. I leverancen modtager du en detaljeret sårbarhedsrapport, ledelsesrapport, scanning fra internet - også kendt som etisk hacking. Resultater og opdagelser præsenteres i aftalte intervaller med forslag til tiltag. Datasikkerheden fungerer bedst når du aktivt leder efter svagheder i systemet. Ved du hvor svaghederne er i dit system?

Specialister med dybdekundskab

For at kunne bidrage med den mest optimale fagkompetence, har vi samlet vores ansatte i deres egne afdelinger. De er dedikerede fagpersoner med mange års erfaring indenfor regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og bistå i processen ved valg af leverandør.

Jeg vil vide mere om sikkerhedsanalyse til min virksomhed!