LØN ER ET VIGTIGT OMRÅDE

At lave fejl kan medføre store omkostninger for virksomheden og påvirke de ansatte i en negativt retning. Med os får du altid leveret korrekt løn til tiden, og til rette person.

ECIT ved at kvalitet, service og omkostninger er vigtige faktorer når vore kunder vælger  at outsource håndtering af løn. Vi arbejder hårdt for at levere på alle disse områder. Hos os kan du være sikker på, at du altid får personlig opfølgning af dedikerede løn-medarbejdere, som er opdaterede indenfor gældende lovgivning. Vi sørger for korrekt løn til dine ansatte, vejleder dig ved fravær og refusioner. Vi leverer korrekt bogføringsmateriale til din regnskabsfunktion - alt for at du kan holde fokus på den daglig drift af virksomheden. I ECIT har vi klare deadlines og forventninger til vort eget arbejde. Vi holder en løbende dialog med vore kunder for at sikre grundlaget bliver modtaget rettidigt og bliver korrekt tolket.

Specialister med dybdekendskab

For at give dig en dybere faglig kompetence har vores team dannet sin egen afdeling. Vores medarbejdere består af dedikerede fagfolk med mange års erfaring inden for regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og hjælpe i processen med leverandørvalg.

Kontakt mig, jeg vil gerne vide mere!